Uw stem voor VBBB

Vandaag heb je nog de kans om te stemmen voor de advertentie die bureau DDB voor VBBB maakte in het kader van DS Solidariteitsprijs 2021.

Ga daarvoor naar http://www.standaard.be/solidariteitsprijs en scrol naar de advertentie voor VBBB. Bedankt voor uw stem!

GOED OMRINGD

Nog niet ingeschreven voor de Internationale Week van de Borstvoeding 2021 ?

Doe het snel. In de uitnodiging staat alle info. Wij sturen u graag een e-mail zodat we de nodige gegevens krijgen om uw inschrijving te bevestigen.

nieuw telefoonnummer

Het algemeen nummer voor vragen over borstvoeding is vanaf nu 0475 699320. Of u kiest een nummer van een medewerker. Kijk bij: telefonische infodienst.

 

Uitnodiging !

Wil je graag meedoen met de Internationale Week van de Borstvoeding? Het thema is : GEZOND EN WEL – voor mens en milieu.

Lees deze uitnodiging en schrijf dan in, zeker niet later dan 22 juni. Tot binnenkort!

Telefonische infodienst: steeds bereikbaar

Ja hoor, begeleiding bij borstvoeding is zoals steeds bereikbaar, op telefoonafstand.

Bel ons op het algemeen nummer: 03   281 7313 of kijk voor andere nummers : https://vbbb.be/telefonische-infodienst/

 

Tijdschrift 105 is verschenen! Enkel elektronisch tot nu toe, het wordt later opgestuurd. Want we blijven in ons kot.

Dus als u lid bent en het nr 105 nog niet in uw mailbox hebt ontvangen, gelieve uw mailadres door te sturen. Zie ook bij https://vbbb.be/tijdschrift/

 

 

Vragen over borstvoeding

Onze telefonische infodienst blijft een handige manier om vragen over borstvoeding te stellen. Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Voor het algemeen telefoonnummer of een telefoonnummer van onze medewerkers, kijk bij ‘contact’.

Voor info over omgaan met maatregelen tegen het verspreiden van covid-19 : zie onze FB-pagina https://www.facebook.com/VBBBvzw/ . Je kan de daar vermelde links naar diverse websites (overheid, WHO, UNICEF, K&G) met info voor tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode ook via e-mail vragen.

Tijdschrift 103

De leden/abonnees van Tijdschrift VBBB ontvingen onlangs nummer 103 in de brievenbus. Ook interesse? Kijk snel op https://vbbb.be/tijdschrift/

 

Stemmen maar!

Stem ook voor de advertentie die op 1 augustus verschenen is in het kader van de Standaard Solidariteitsprijs! Zo ziet de advertentie eruit:

 

 

 

Vanaf nu kan je stemmen op de advertentie voor VBBB om te sensibiliseren voor de bescherming van borstvoeding.
Stemmen kan enkel via de nieuwsapp van de krant, namelijk: dS Nieuws :

1. Open de nieuwsapp
2. Klik op de banner met opschrift: ‘Standaard Solidariteitsprijs Publieksprijs – STEM NU > ’
3. Stemmen maar!

Alvast bedankt!