Vragen over borstvoeding

Onze telefonische infodienst blijft een handige manier om vragen over borstvoeding te stellen. Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Voor het algemeen telefoonnummer of een telefoonnummer van onze medewerkers, kijk bij ‘contact’.

Voor info over omgaan met maatregelen tegen het verspreiden van covid-19 : zie onze FB-pagina https://www.facebook.com/VBBBvzw/ . Je kan de daar vermelde links naar diverse websites (overheid, WHO, UNICEF, K&G) met info voor tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode ook via e-mail vragen.

Stemmen maar!

Stem ook voor de advertentie die op 1 augustus verschenen is in het kader van de Standaard Solidariteitsprijs! Zo ziet de advertentie eruit:

 

 

 

Vanaf nu kan je stemmen op de advertentie voor VBBB om te sensibiliseren voor de bescherming van borstvoeding.
Stemmen kan enkel via de nieuwsapp van de krant, namelijk: dS Nieuws :

1. Open de nieuwsapp
2. Klik op de banner met opschrift: ‘Standaard Solidariteitsprijs Publieksprijs – STEM NU > ’
3. Stemmen maar!

Alvast bedankt!

 

 

Vaste voeding voor baby

vastevdkleur Vraag onze brochure ‘Vaste voeding bij borstvoeding’ voor meer info. U leest er hoe het in zijn werk gaat om kindjes geen papjes te voeren maar om hen zelf te laten eten.  Goed voor de zelfstandigheid en de smaakontwikkeling.

Intern. Week van de Borstvoeding 2019

De slogan is dit jaar: IN GOEDE HANDEN. Wij nodigen u graag uit om deel te nemen. Lees het document met de uitnodiging en schrijf dan in met dit inschrijfformulier.

Meer info nodig? Contacteer ons op administratie(at)vbbb.be

Tijdschrift nr 100

TS100 ill

Vermits VBBB 25 jaar bestaat, verschijnt binnenkort het nummer 100 van het Tijdschrift.

Ook dus bij u in de bus? Ja, als u lid bent. Ja ook, als u nu lid wordt. De nodige gegevens staan op onze contactbladzijde.