Geeft u om borstvoeding? Dat kan ook letterlijk!

Wist je dat VBBB 30 jaar bestaat?

Sinds 10 december 1993 staat VBBB op de bres om borstvoeding te beschermen voor de gezondheid en het welzijn van moeder en kind. Dit gebeurt zowel door individuele begeleiding als door contacten en lichte druk op de overheid voor het beleid rond de voeding van zuigelingen en jonge kinderen.

Als u letterlijk voor borstvoeding wil geven, schrijf uw gift over naar VBBB voor eind december: elk bedrag wordt dankbaar aanvaard. Voor een gift van 40,00 euro of meer mag VBBB u in februari een fiscaal attest sturen. Alvast bedankt!

Meer info op https://vbbb.be/contact/              

VROUW-EN-WERK

Wens je ook deel te nemen aan de Internationale Week van de Borstvoeding 2023, neem dan snel contact op en vraag het inschrijfformulier. Indienen via e-mail.

Borstvoeding begeleiden: een goede zaak

Doe een gift voor de goede zaak.

Help VBBB om op de begeleiding bij borstvoeding op te volgen en om een vinger aan de pols te houden bij contacten met overheden, organisaties, …

Gebruik deze bankrekening voor uw gift en vermeld ‘voor borstvoedingsacties’ :

BE30 9793 2782 1811 van VBBB, Mechelsesteenweg 75, 2500 Lier.

Elk bedrag is voor VBBB heel belangrijk. Voor giften die per kalenderjaar 40,00 euro of meer bedragen, krijgt de milde schenker in februari een officieel attest voor bij uw belastingaangifte. Hartelijk bedankt!

Internationale Week van de Borstvoeding – 1 augustus 2022

Voor meer nieuws over het thema van dit jaar, kijk op weekvandeborstvoeding.be of scan de QR-code op deze kaart.

NOODSITUATIES

Er bestaan documenten met info over de zorg voor moeder en kind in noodsituaties :

joint-statement_IYCFe_Ukraine_March082022_V1_eng

Operational-Guidance-on-Breastfeeding-Counselling-in-Emergencies

 

UW WARM HART

Dankzij u kan VBBB blijven instaan voor het verspreiden van eigen publicaties via mensen in de gezondheidszorg bij hun infosessies en bij de begeleiding bij borstvoeding.

Uw sympathieke steun is dus belangrijk en zeer nodig.

-Er is nog heel even tijd om uw milde gift over te maken naar VBBB.

Voor een gift vanaf € 40,00 die vóór 31/12/2021 op onze rekening komt, krijgt u een fiscaal attest in februari. Vermeld even als mededeling: ‘gift voor borstvoedingsacties’.

-Ook eender welk ander bedrag is uiterst welkom.

Alvast bedankt !

Ga voor het rekeningnummer naar: BE30 9793 2782 1811

Uw stem voor VBBB

Vandaag heb je nog de kans om te stemmen voor de advertentie die bureau DDB voor VBBB maakte in het kader van DS Solidariteitsprijs 2021.

Ga daarvoor naar http://www.standaard.be/solidariteitsprijs en scrol naar de advertentie voor VBBB. Bedankt voor uw stem!

GOED OMRINGD

Nog niet ingeschreven voor de Internationale Week van de Borstvoeding 2021 ?

Doe het snel. In de uitnodiging staat alle info. Wij sturen u graag een e-mail zodat we de nodige gegevens krijgen om uw inschrijving te bevestigen.

nieuw telefoonnummer

Het algemeen nummer voor vragen over borstvoeding is vanaf nu 0475 699320. Of u kiest een nummer van een medewerker. Kijk bij: telefonische infodienst.